Damfrisör i Linköping

Studio 22 i Linköping är din trendiga och kreativa damfrisör när du vill ha en ny hårklippning, fräscha slingor eller styling inför ett bröllop eller ett event. Vi har lång erfarenhet av alla typer av frisyrer och klipper både kort och längre hår. Hos oss finner du en mysig frisörsalong i kärnan av Linköping där du kan unna dig lika mycket lyx som hemkänsla.

Boka tid online

En damfrisör i Linköping för alla kvinnor

Hos oss är alla välkomna. I våra lokaler vill vi skapa en avslappnad och inkluderande miljö där du kan känna dig som hemma. Alla som arbetar här arbetar kontinuerligt med att hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna för att kunna erbjuda dig det allra bästa inom hårvård. Vi använder dessutom hårprodukter från välrenommerade serier som Kerastase, Shu Uemura och Redken.

Vi bryr oss om ditt hår

Alla personer har olika hårtyper och förutsättningar. Våra damfrisörer i Linköping har vass spetskompetens och är inte bara experter på att skapa vackra frisyrer, utan också på att ge råd om hur du bäst tar hand om ditt hår mellan besöken. Vi tror på en holistisk approach till hårvård, där rätt näring, produkter och behandlingar samverkar för att ge ditt hår den kärlek och omsorg det förtjänar. Hos oss är ditt hår i trygga händer.

Vi börjar med rådgivning

En ny frisyr ska framhäva dig som person. Det är din ansiktsform, din karaktär, din klädstil och din hårtyp som avgör om du passar i en viss stil. När du kommer in till oss börjar vi att prata om dina förväntningar och se hur vi bäst möter dina behov. Känner du till exempel att ditt hår har blivit lite livlöst eller att det har tappat volym? Vi kan göra platt hår mer voluminöst och tunnare hår tjockare tack vare våra knep.

Är du redo för en förändring eller bara behöver fräscha upp din nuvarande stil? Boka din tid hos oss idag.

Boka tid online

Du möts alltid av ett varmt välkomnande

Från det ögonblick du stiger in genom dörren till Studio 22 möts du av ett varmt välkomnande som får dig att känna dig som hemma. Vår salong präglas av en vänlig och avslappnad atmosfär där varje kund tas emot med ett leende och öppna armar. Vi tror på att skapa en personlig relation till våra kunder där vi inte bara ser dig som en besökare, utan som en del av oss när du sitter i våra stolar. Vårt team av professionella damfrisörer i Linköping är alltid redo att lyssna på dina önskemål och dela med sig av sin kunskap för att säkerställa att din upplevelse hos oss blir så behaglig och tillfredsställande som möjligt.

Klippning och styling för alla tillfällen

Vi erbjuder ett brett urval av tjänster som etablerad damfrisör i Linköping. Från trendiga klippningar till eleganta uppsättningar för speciella tillfällen - vi har kunskapen, produkterna och verktygen för att skapa din önskade look.

Hårklippning

På Studio 22 lägger vi vikt vid varje hårklippning för att passa dig som individ. Våra skickliga damfrisörer i Linköping tar sig tid att förstå din hårtyp, ansiktsform och livsstil för att skräddarsy en klippning som framhäver dina bästa drag. Oavsett om du önskar en klassisk stil, en modern kortklippning eller bara en uppfräschning av dina toppar är vårt mål att du ska lämna salongen med en klippning som känns precis rätt för dig.

Hårfärgning

Om du vill ha en komplett hårfärgning, färgning av utväxt eller lite uppiggande folieslingor kan du vara säker på att vi använder de bästa och mest skonsamma produkterna för att skydda och vårda ditt hår. Vi arbetar noggrant för att skapa ett livfullt hår som kompletterar din hudton och önskemål.

Styling

Våra stylister är mästare på att forma och fullända allt från vardagsfrisyrer till extravaganta uppsättningar för speciella evenemang. Vi använder de senaste verktygen och teknikerna för att skapa allt från en slät, glansig finish till lekfulla lockar och volym. Oavsett om du förbereder dig för en arbetsdag, en festkväll eller ditt eget bröllop kan du lita på att vi skapar en hållbar och imponerande styling som får dig att känna dig fantastisk från morgon till kväll.

En damfrisör i Linköping med koll på de senaste trenderna

Vi åker regelbundet på utbildningar och lär oss om den senaste tekniken. Vi håller kunskap och kreativitet i en perfekt balans för att alltid hålla hög nivå på våra damfrisörer i Linköping. Under årens lopp har vi tagit del av visningar, tävlingar och fått många referenser som klassat oss som en av de bästa damfrisörerna i Linköping och även i Sverige. Vi har stor passion för frisöryrket och älskar att möta både nya som gamla kunder och njuter av att pyssla om både dig och ditt hår.

undefined

Boka tid eller kom förbi på drop in

På Studio 22 erbjuder vi både tidsbokning och drop-in besök för att göra det så smidigt och flexibelt som möjligt för dig. Vi förstår att livet ibland är oförutsägbart och att du kanske behöver en sista minuten-klippning eller en snabb styling inför ett event. Därför strävar vi efter att alltid ha tid för dig, även om du inte har bokat i förväg. Men för att garantera en plats och minimera väntetid rekommenderar vi att du bokar din tid i förväg.

Läs mer om drop in här