Drop in frisör Linköping - För dig i förbifarten

Ibland går det inte alltid att planera i förväg. Därför erbjuder vi drop in frisör i Linköping för dig som behöver en snabb klippning, styling eller färgning. Kom förbi när du känner för det och kolla om vi har en ledig tid. Våra dörrar står öppna för att ge dig den flexibilitet du behöver för att se fantastisk ut, när som helst.

Boka tid online

Drop in i Linköping - Hur långa är väntetiderna?

Hur långa väntetiderna är när du behöver en drop in frisör i Linköping kan variera men hos oss försöker vi hålla det så kort som möjligt så du slipper vänta för länge. Om du måste vänta en stund bjuder vi givetvis på en kopp kaffe medan du slår dig ner i en av våra sköna fåtöljer. En av våra drop in frisörer i Linköping kommer och tar hand om dig så snart som möjligt. Du är naturligtvis också välkommen att ringa innan du kommer förbi för att se hur det ser ut med vårt schema.

Vad vill du göra med håret?

När du stiger in hos Studio 22 i Linköping som drop in-kund öppnar sig en värld av möjligheter för ditt hår. Oavsett om du är ute efter en snabb uppfräschning med en trendig klippning, vill leka med nya färger, eller kanske ge ditt hår en snabb men effektfull styling inför kvällens event, har vi tjänsterna för dig. Våra vassa stylister står redo att lyssna på dina önskemål och ge professionella råd för att skapa den perfekta looken.

Klippning för dam eller herr

Oavsett om du är man eller kvinna kan våra drop in frisörer i Linköping åstadkomma snygga klippningar i både kort och långt hår. Frisyrer som framhäver din personliga stil och dina bästa drag. Våra skickliga frisörer är mästare på att anpassa klippningar efter din ansiktsform, hårtextur och livsstil för att få din nya frisyr att inte bara se fantastisk ut när du lämnar salongen, utan också för att hålla länge och vara lättskött.

Damfrisör Herrfrisör

Är du redo för en förändring eller bara behöver fräscha upp din nuvarande stil? Boka din tid hos oss idag.

Boka tid online

Färgning och slingor på drop in i Linköping

Har din hårfärg börjat se trist ut, har du grå utväxt eller har dina fina slingor gulnat? 

Våra kolorister använder de senaste teknikerna och skonsamma produkter för att skapa allt från subtila nyansförändringar till totala förvandlingar. Oavsett om du söker en djup och rik ton, mjuka balayage-effekter eller lekfulla pastellfärger, arbetar vi noggrant för att uppnå det resultat du drömmer om, samtidigt som vi ser till att ditt hår förblir hälsosamt och glänsande. Kom in och se om vi har några lediga tider.

Styla håret på drop in inför ett möte eller event

Har du plötsligt fått ett viktigt möte där du vill vara på topp, eller tänkte du att du skulle ha en fin håruppsättning till kvällens event? Du kanske bara vill ha schamponering och en snygg brushing? Kom in till våra frisörer i Linköping för ett drop in besök så ser vi vad vi kan göra för magi med ditt hår.

Alltid personlig service

Vårt engagemang för personlig service innebär att vi inte bara ser dig som en till i raden, utan som en individ med unika förväntningar om ditt hår. Vi strävar efter att skapa en avkopplande och välkomnande atmosfär där du kan känna dig trygg i att ditt hår är i de bästa händerna - vare sig det är för drop in besök hos vår frisör i Linköping eller om du har bokat en tid sedan veckor tillbaka.

Tidsbokning om du vill vara på den säkra sidan

Även om drop in är ett utmärkt alternativ för spontana besök rekommenderar vi bokning för mer detaljerade tjänster. Genom att boka i förväg säkerställer du att du får den tid och uppmärksamhet som krävs för mer komplexa behandlingar som hårfärgning eller specialklippningar.

undefined

Fördelar med att boka

  • Personlig konsultation. Ta dig tid att diskutera dina önskemål och få skräddarsydda förslag.
  • Inga väntetider. Din tid är reserverad enbart för dig, vilket innebär ingen väntan.
  • Avslappnad upplevelse. Njut av en lugn stund i salongen utan stress.

Vi använder de senaste teknikerna och alltid fantastiska hårprodukter

På Studio 22 strävar vi alltid att ligga i framkant med de senaste teknikerna inom hårstyling och -vård. Vi är mer än medvetna om att ditt hår är en viktig del av din identitet, och därför använder vi endast de bästa produkterna på marknaden för att säkerställa att varje behandling inte bara ger ett fantastiskt resultat utan också vårdar ditt hår på djupet. Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder exklusiva hårprodukter från ledande varumärken som Shu Uemura och Redken.