Om oss på Studio 22

På Studio 22 arbetar erfarna och professionella frisörer som alltid ser till att du kommer ut med ett leende på läpparna efter ditt frisörbesök. Vi håller oss alltid uppdaterade inom de senaste trenderna inom hår och mode. På vår frisörsalong i Linköping kan vi hjälpa dig att toppa, slinga, styla och föna håret. Hos oss kan du även komma för att fixa håret extra snyggt till bröllopet, festen eller balen. Med vackra håruppsättningar får vi dig att glänsa på dansgolvet.

Möt våra duktiga frisörer!

Möt våra duktiga frisörer på Studio 22 i Linköping. På vår frisörsalong består vårt team av kunniga och erfarna frisörer som alltid håller sig uppdaterade på dom senaste hårtrenderna.  Välkommen att boka din klippning hos oss!

Emma Kinnander

Jag är en positiv och glad tjej som strävar efter att få mina kunder glada och nöjda när de går från salongen.
Är från Linköping och har arbetat som frisör sedan år 2000.

På min fritid tränar jag Crossfit och umgås med mina vänner och familjen.

Suzana Iveljic

Jag har mer än 15 års erfarenhet inom frisöryrket , men är fortfarande nyfiken och lika glad när jag får nya utmaningar som i början.
Lyssnar gärna på kunden och skapar en balans utifrån kundens behov, hårtyp och personlighet.
På min fritid umgås jag med min familj och vänner ,gillar att upptäcka världen genom ögon och öron av mitt barn.

Hanna Svensson

Hemma för barnledighet.

2013 började jag i frisöryrket och det blir intressantare och roligare för varje år.

Med min kunskap och noggrannhet vill jag ge dig som kund en god service och ett bra slutresultat på ditt besök.

På min fritid är det familjen och vänner som får allt mitt focus, bus och lek med sonen, sköna promenader och mysiga middagar.

Caroline Björk

Jag är en positiv tjej från Hälsingland som ser möjligheter i det mesta. Arbetat som frisör i 20 år, några år i Stockholm och 10 år på studio22.

Gillar att arbeta och skapa med mina händer och är kreativ och mycket noggrann. Är certifierad som färgexpert och kerastase-ambassadör.

Älskar livet på landet med min familj samt odling och löpning.

Jools Danielsson

Jag kommer att göra min praktik på Studio 22 det kommande året.

Jag började min utbildning 2021 och startar mitt färdigutbildningsår 2024.

Som person är jag en positiv tjej som gillar utmaningar både som frisörelev och privat med hästar som ett stort intresse.

Tilde Broo

Jag är en positiv och pratglad tjej men även en god lyssnare. Jag älskar att lära känna nya människor. Mitt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och nöjd med din hårbehandling när du lämnar oss. På min fritid gillar jag att umgås med min familj och vänner. Jag har en bakgrund inom gymnastik och cheerleading. Jag gör min praktik på studio 22 och började min utbildning på Anders Ljungstedts gymnasium 2022. Min utbildning avslutas 2025. Min dröm är att bli en duktig frisör som kan möta upp mina kunders önskemål och förväntningar. 

Roger Svensson

Ägare tillsammans med Anneli Palmgren. Jag har en förkärlek till den skapande processen när det gäller frisyrdesign, färg, form och struktur. På de senare åren har även konsten tagit stor plats, tre stycken vernissage har det hittils blivit. Under min yrkeskarriär har jag haft förmånen att få arbeta med utbildning, visningar, shower, tävlingar och internationell jury. Varit ansvarig för det svenska Frisör vm-laget, sveriges representant i OMC (organisation Mondial Coiffure) President Hairsweden. Ansvarig för frisör Worldskill. President IAHS (internationella frisörlärare förbundet).