Herrfrisör i Linköping

Vi är en herrfrisör i Linköping som både utför herrklippningar och rakning, trimning eller klippning av skägg. Vi använder de senaste teknikerna och följer de nyaste trenderna, samtidigt som vi också fixar de klassiska stilarna. Allt för att skulptera ditt hår och skägg som du vill ha det och som ser snyggt ut på dig

Boka tid online

Från toppmoderna till klassiska herrfrisyrer

Oavsett om du föredrar en traditionell herrklippning eller vill experimentera med något nytt, är vårt mål att din frisyr ska spegla din personlighet. Vill du bara ge din frisyr lite nytt liv, göra en makeover eller testa något helt nytt? Vi har genom åren klippt åtskilliga killar och män och har därmed erfarenhet av saxen för en rad olika frisyrer. Även du som är man och har lite längre hår kommer att bli riktigt nöjd med oss som din herrfrisör i Linköping. Vi ser alltid till helhetsupplevelsen för varje man och vilken stil och personlighet varje individ har.

Hårfärgning för män

Färg kan tillföra djup och dimension till din frisyr. Du kanske vill täcka ditt gråa hår eller tvärtom, ge det mer liv och djup. Våra färgspecialister arbetar med högkvalitativa produkter för att skapa naturliga nyanser eller mer vågade färgförändringar. Vi ser till att färgen kompletterar din hudton, ditt skägg och ögonfärg för ett harmoniskt resultat.

Styling som gör skillnad

En bra styling kan förändra allt. Våra stylister är experter på att forma ditt hår till den perfekta looken för varje tillfälle. Oavsett om det är till ett affärsmöte eller en avslappnad helg ser vi till att din frisyr eller ditt skägg blir som du har tänkt dig. När du kommer till oss, din herrfrisör i Linköping, får du många fördelar. Slå dig ner i en skön fåtölj i väntan på din tur och koppla av med en god kopp kaffe när du diskuterar med din herrfrisör i Linköping om hur du vill ha det.

Vi vet precis hur man klipper och stylar mäns hår för att få fram det bästa för ditt utseende. Vi formar din frisyr så den ser bra ut från alla håll och är bra på att få ditt hår att matcha just din stil och dina manliga drag.

Är du redo för en förändring eller bara behöver fräscha upp din nuvarande stil? Boka din tid hos oss idag.

Boka tid online

Vi ger dig råd om hår- och skäggvård

Vet du inte hur du vill ha ditt hår eller ditt skägg eller har du redan en idé men undrar om det är möjligt eller inte? Ett välskött hår och skägg är en viktig del av din personliga stil och ditt välbefinnande. Därför delar våra erfarna herrfrisörer i Linköping gärna med sig av sina bästa tips och råd för att du ska kunna underhålla och vårda ditt hår och skägg på bästa sätt mellan dina besök hos oss. Vi diskuterar allt från de idealiska produkterna för din hår- och skäggtyp till hur du kan skapa en daglig rutin som bevarar och förbättrar ditt hår och skäggs hälsa och utseende.

En upplevelse utöver det vanliga

På Studio 22 omdefinierar vi begreppet frisörbesök genom att erbjuda en upplevelse som överträffar det vanliga. Vi är övertygade om att skönhet inte bara handlar om det yttre, utan även om en känsla av inre välmående och harmoni. Därför har våra herrfrisörer i Linköping skapat en hemtrevlig atmosfär där du kan stiga in i en värld av lugn och avkoppling, långt borta från vardagens stress. Från det ögonblick du kliver in genom dörren välkomnas du av en varm och inbjudande atmosfär, där varje detalj är noga uttänkt för din komfort och avkoppling.

Boka din tid idag

Är du redo för en förändring eller bara behöver fräscha upp din nuvarande stil? Boka din tid hos oss på Studio 22 – din herrfrisör i Linköping. Vi ser fram emot att välkomna dig och skapa en look som du kommer att tycka om och som du känner att du passar i.

Boka tid online