Vad vi gör på vår frisörsalong i Linköping

Boka tid online Kontakta oss

På Studio 22 i Linköping kan vi hår. Med lång erfarenhet arbetar vi med alla de senaste produkterna och teknikerna. Vi ser till just dig, din stil och din personlighet när vi skapar din frisyr. Boka tid till din nya frisör i Linköping redan idag! Ring oss eller boka online här på hemsidan.

Hårkonsultation

En frisyr handlar inte bara om håret, det handlar lika mycket om människan bakom. Ditt kroppsspråk, stil och attityd.

Vi ger dig råd och hjälper dig med att välja den rätta frisyren för dig.

Resultatet stannar inte i salongen hos oss, utan din frisyr ser bara bättre ut med tiden. Vi ger dig förutsättningarna och kunskapen som behövs för att kunna vårda ditt hår på rätt sätt efter besöket.

Hårdesign

Design av en frisyr är att se helheten. Konsultation, färgbehandling, inpackning, frisyrklippning och styling. Allt i ett.

Det måste finnas balans mellan ljust och mörkt, mellan varma och kalla nyanser. Det är när man hittar balansen i kombinationen som man hittar harmonin i resultatet. Efter konsultationen gör vi våra behandlingar och ger dig en helt unik look. Anpassad bara för dig.

Shu uemura är en produktserie som verkar för att lugna din själ

Det som är intressant med Shu Uemura är den nyskapande innovationen när det gäller stylingprodukter och en vårdande serie som är uppbyggd på olika oljor. Känns bra, verkar lugnande och inverkar positivt på ditt välbefinnande.

Ledande hårteknologi

1960 grundades Redken Laboratories och har sedan dess tagit fram hårprodukter baserat på tre grundprinciper för att skapa så bra hårprodukter som möjligt. Dessa tre principer är:

- Proteinteknologi
- Ett surt pH på 4,5-5,5, för att komplettera hårets och hudens        naturliga pH
- Produkter som enbart rekommenderas av certifierade hudterapeuter och professionella salonger


I och med detta har Redken revolutionerat den professionella hårvårdsindustrin för både kunder och stylister.

Öppettider


Måndag - Fredag 09:00 - 19:00

Lördag 09:00 - 14:00

Söndag: Stängt

Boka gärna online här
 

Studio 22 är en intercoiffure salong som garanterar stor kunskap och trendkänsla. Våra frisörer är ständigt uppdaterade genom kurser och vidareutbildning. Detta för att kunna ge bästa service till dig som kund!